Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Αργυρώ Καραμπά - Θεραπεύτρια Λόγου κι Ομιλίας αναλαμβάνει δωρεάν αξιολογήσεις λογοθεραπείας σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία στις περιοχές: Βύρωνα, Παγκράτι, Καισαριανή, Καρέας, Υμηττός.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 6927169

Βιογραφικό Αργυρώς Καραμπά

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Βόρεια Προάστια, όπου κατοικεί.
Είναι πτυχιούχος του Α.Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων του τμήματος Λογοθεραπείας  ολοκληρώνοντας τις σπουδές της με την πτυχιακή της εργασία με θέμα: «Ειδική Αγωγή των Εκπαιδεύσιμων παιδιών με Νοητική Στέρηση» και αριστούχος απόφοιτος με υποτροφία του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας- Παιδοκομίας στην Αθήνα.
Γνωρίζει την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και το σύστημα Braiile. Έχει εκπαιδευτεί στη χρήση εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας PECS και στις μεθόδους TEACCH και ABA.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια σχετικά με τη διάγνωση και αποκατάσταση νευροαναπτυξιακής καθυστέρησης σε παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες ή διαταραχές συντονισμού και προσανατολισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Συνεργάζεται με αναπτυξιολόγους, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και επισκέπτες υγείας για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των σύνθετων γνωστικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δυσκολιών. Επίσης, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Εργάζεται με πάθος και πολλή αγάπη για τα παιδιά, γιατί πιστεύει τη φράση του Αριστοτέλη: «Πάντα γαρ φύσει έχει τι θείον.» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου