ΠΥΞΙΔΑ ΓΝΩΣΗΣ - Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣΤο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Πυξίδα Γνώσης» αποτελεί μια σύγχρονη δομή, όπου με γνώμονα τις ανάγκες του κάθε ατόμου και με σεβασμό προς τη διαφορετικότητα του, προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής αυτού και της οικογένειας του, καθώς και να του παρέχουμε υποστήριξη στις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό.


Η δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου μας έχει ως κύριο στόχο την έγκαιρη διάγνωση, το σχεδιασμό, και την εφαρμογή ενός εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τα παιδιά, τους εφήβους και τις οικογένειες τους.

Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου σε συνεργασία με την οικογένεια, το σχολείο και τους λοιπούς φροντιστές το άτομο θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις δεξιότητες του.
Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Πυξίδα Γνώσης» είναι ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών με σκοπό να βοηθήσει παιδιά και εφήβους με:
  • Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος
  • Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα
  • Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Διαταραχές Λόγου και Ομιλίας.Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "Πυξίδα Γνώσης" βρίσκεται στο Αιγάλεω και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λεωφόρο Αθηνών 265. 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 5986262, 6970655453.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο site: http://pyxidagnwsis.gr/
Μείνετε συντονισμένοι: https://www.facebook.com/pyxidagnwsis/?fref=ts

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου